Witaj! Zaloguj Utwórz nowy profil

bateria

Wysłane przez anka 
bateria
14 sty 2010 - 20:39:41
witam. mam telefon od 2 dni i już drugi raz dzisiaj ładowałam telefon bo bateria mi siadła.trochę się nim dzisiaj pobawiłam ale i tak mnie martwi że tak krótko trzyma a ładuje bardzo krótko bo 45 minut!!
adam
Re: bateria
16 sty 2010 - 19:31:58
najprawdopodobniej zle sformatowalas baterie... powinna trzymac kilka dni.
i ja zawsze laduje ja dluzej niz wskazywal by komunikat w telefonie... najlepiej zostawiac na cala noc
nokia
02 mar 2010 - 12:17:19
Po pierwsze baterie się formuje.
Po drugie, współczesne baterie nie wymagają formowania.
06 mar 2010 - 19:39:38
formujesz to chyba gówno w kibelku, debilu formatuje się formatuje. abc a lfabet znasz
07 mar 2010 - 20:47:51
po pierwsze - baterie, tak jak akumulatory się formuje - formatowanie to wykonaj na swoim twardym ,cokolwiek to znaczy w twoim przypadku,
po drugie - za takie nieuprawnione określenia należałoby przeprosic - forma dowolna
wsww
07 mar 2010 - 22:58:35
wsww Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po pierwsze - baterie, tak jak akumulatory się
> formuje - formatowanie to wykonaj na swoim twardym
> ,cokolwiek to znaczy w twoim przypadku,
> po drugie - za takie nieuprawnione określenia
> należałoby przeprosic - forma dowolna
powyższe oczywiście do siber
21 mar 2010 - 13:25:47
U mnie bateria trzyma 3 dni jest jednak inny problem, mianowicie bateria luzno lata w telefonie czy jest to wada fabryczna czy nie???
10 cze 2010 - 17:14:34
trzeba zmienić ustawienia z dwuzakresowy na GSM wtedy bateria trzyma tydzień
aga
20 cze 2010 - 14:58:49
A czy wasza bateria "piszczy" gdy sie rozładowuje? bo moja nie daje znaku życia a raczej zużycia
19 lip 2010 - 10:39:14
Przestawiłam właśnie z dwuzakresowego na GSM, liczę na poprawę żywotności baterii, bo trzyma 1,5 dnia. Mam ją od niespełna tygodnia, ładowałam już trzy razy.
Autor:

E-mail:

Temat:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Wiadomość: