Witaj! Zaloguj Utwórz nowy profil

Zegarek po wygaśnieciu ekranu

Wysłane przez polovirus 
Zegarek po wygaśnieciu ekranu
17 lis 2009 - 16:41:13
Witam wszystkim, choć zdaje się ze jestem tu pierwszy... mimo wszystko może znajdzie się ktoś kto odpowie na trapiące mnie pytanie....
chodzi o zegarek który się pojawia po wygaśnięciu ekranu... tzn. raz się pojawia a innym razem nie - od czego to zależy?
nie znalazłem żadnej zależności ;-/ szukałem tez w opcjach i nie widzę aby można gdzieś ustawić aby pojawiał się zawsze.
Re: Zegarek po wygaśnieciu ekranu
21 lis 2009 - 20:29:26
Co do zegarka, to nie wiem od czego jest to zależne ale zauważyłem w mojej 6700 taki bajer ze jak się nią stuknie dwa razy szybko o jakąś twardą powierzchnię to wibruje i włącza się ten zegar,

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-11-21 20:30 przez zadrogi.
mark_wrc
09 gru 2009 - 15:25:14
ten bajer ze stukaniem jest bardzo fajny, ale malo przydatny ;-)
bylo by extra jakby mozna bylo wybrac jakies zdarzenie dla tej funkcji... np. wloczenie bluetootha po 2 krotnym stuknieciu a pozniej wylaczenie...
14 sty 2010 - 20:35:36
to zależy od tego czy klawiatura jest zablokowana. wczoraj sprawdzałam i chyba nie warto stukaćsmiling smiley
jacek
Wszystko na temat telefonu Nokia 6700 Classic
04 mar 2010 - 09:03:08
spinning smiley sticking its tongue outTrzeba przeczytać instrukcje tam wszystko piszespinning smiley sticking its tongue out
Czytałem instrukcję i wciąż nie wiem, dlatego proszę o odpowiedź bo także jako wygaszacz ustawiłem sobie zegar klasyczny ale znika mi po kilkunastu sekundach i zostaje samo czarne tło:

1. jakim przyciskiem go przywrócić?
2. czy można tak go ustawić aby nie znikał?

Pozdr.
sandra
19 cze 2010 - 20:56:17
Przy zablokowanej klawiaturze po naciśnięciu czerwonej słuchawki włącza się zegar.
Autor:

E-mail:

Temat:

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
Wiadomość: